Sommarlovscamper med EM-feber

Fotbollsträning på sommarlovet för spelare från alla föreningar födda 2007 – 2012.

I sommar kommer det finnas ett stort utbud av SvFA-camper att välja mellan. Eftersom det är EM för herrar i sommar så har vi valt att satsa stort för att bidra till att skapa en fantastisk EM-sommar för alla spelare!

Träningen på camperna leds av skickliga och varma tränare från Svenska Fotbollsakademin – som alla utbildats i vårt koncept Skills & Play.

Datum och platser för camperna (uppdateras löpande)

Klicka på den camp du vill läsa mer om

Om respektive camptema

Vecka 24 – Stars

Fokus på skills som kännetecknar några av de mest spännande EM-spelarna.

Vecka 25 – Svenska laget

En campvecka med det svenska lagets kännetecken och spelarnas styrkor i fokus.

Vecka 26 – Favoritnationerna

En camp där vi tränar på skills och styrkor i spelet som kännetecknar mästerskapets allra bästa lag.

Vecka 27 – Genombrottsspelarna

Vi tränar på skills som kännetecknar de spelare som fått sitt stora genombrott i EM.

Ali Amini, utbildningsansvarig

Ali Amini, utbildningsansvarig

Om att skapa en oförglömlig EM-sommar

”Genom att sätta en tydlig EM-prägel på träningen i sommar vill vi dels förstärka barnens campupplevelse och även bidra till en oförglömlig sommar med EM-feber. Om vi kan skapa rolig, energirik och fartfylld träning i sommar och dessutom boosta barnens fotbollsintresse ytterligare – då har vi verkligen lyckats!

Rent fotbollsmässigt kan vi dessutom nå ett djupare lärande hos barnen när vi skapar sammanhang och igenkänning hos spelarna. Det gör vi genom att måla beskrivande bilder, och koppla den träning vi utför till spelet, EM-lagen och spelarna.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.