sommarlov

Ultimate Camp

Huddinge, Sörskogens IP 11-14 augusti

Avsluta sommarlovet på bästa möjliga sätt – Välkomna på Ultimate camp! Finter, skott och målskytte i fokus inspirerat av de allra bästa spelarna och lagen 2020.

Dag 1 – Världsspelarnas finter 2020

Första dagen tränar vi på finter som kännetecknar några av de allra bästa spelarna i världen på att just utmana och passera sin motståndare.

Några av spelarna vi kommer arbeta med är Messi, Neymar och Tobin Heath.

Finterna kommer att tränas progressivt från tekniskt utförande till att sättas in i skarpa spelsituationer.

Dag 2 – Världsspelarnas målskytte 2020

Skott och målskytte står i fokus denna dag. Med utgångspunkt i några av de allra bästa avslutarna kommer vi bryta ner och träna på olika tillslag och avslutstekniker. Dessutom tränar vi på taktiskt målskytte i olika lägen och vinklar samt omsätter träningen i olika typer av skottinriktade spel.

Några av världsanfallarna vi kommer att utgå ifrån är Lewandowski, Håland, Ronaldo och Miedema.

Olika typer av skott som exempelvis snärtskott, stötskott och vristskott kommer brytas ner och tränas under dagen.

Dag 3 – Världslagens anfallsstilar 2020

Tredje dagen präglas av anfallstilar hos några av de allra bästa lagen i världen. Vi kommer träna på delar i spelet som kännetecknar de olika lagen och deras styrkor. Exempelvis kommer vi arbeta med lag som Liverpool, Barcelona och Atalanta och deras nycklar i anfallsspelet.

Dag 4 – Turneringsdag

Sista dagen är en turneringsdag! Dagen kommer även innehålla mer spelinriktade övningar kopplat till olika scenarion, numerärer och i varierade former.

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper i sommar utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Läs mer om våra anpassningar här

11 – 14 augusti Sörskogens IP, Huddinge

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2007 – 2012.

Startdatum: 2020-08-11

Slutdatum: 2020-08-14

Ort: Huddinge

Plats: Sörskogens IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2007-2012

  • Sommarlovscamp
  • Professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål
  • Spelare födda 2007-2012

2095 kr

Alla priser är inklusive moms

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila mathias@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Om att planera en camp

”Campen innehåller över 4 timmar effektiv träningstid per dag, vilket innebär otroliga möjligheter till lärande men det gäller även att pulsera träningsinnehållet för att spelarna ska orka ta till sig all träning. Ambitionen är att skapa rolig, energirik och fartfylld träning där spelarna ständigt utmanas på nya sätt och upplever att de lär sig något nytt. Nyckeln är att kombinera utförandeträning av färdigheter med spelträning i varierade former och i olika progressioner. Genom att göra snabba skiften mellan färdigheter och spel kan vi bygga kontext för spelarna och skapa förståelse för värdet av träningen.

Kopplingen till temat är att vi vill skapa sammanhang och igenkänning hos spelarna. Vi når ett djupare lärande hos barnen när vi har lyckats måla en beskrivande bild, och koppla den träning vi utför till spelet, världslagen och världsspelarna. Dessutom är vi övertygade om att det ger en roligare upplevelse för barnen att träna på en fint eller ett skott som de sett utföras av världsspelarna.”

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen Förälder
Erik Berntsen

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.