TRÄNARE TILL FÖRENINGEN

Anlita en SvFA-tränare till lagen

Vill din förening ge ny inspiration och nya uppslag i lagens verksamhet genom att anlita en professionell tränare från oss på Svenska Fotbollsakademin? Eller vill ni erbjuda extra träningstillfällen för de spelare eller lag som så önskar?

Genom att ha SvFA-tränare på plats får lagens ledare avlastning och värdefull inspiration.

Träningen kan genomföras på lagens ordinarie träningstider eller genom att erbjuda extra träningstillfällen

Samarbetsföreningen Erikslunds KF berättar 

Att vi med hjälp av SvFA kan erbjuda träning som håller hög kvalite och utmanar barnen i deras utveckling betyder massor för våra spelare. Att få hit tränare med stort intresse och hög kvalite hjälper både spelarna och ledarna. Spelarna får en bra träning som utmanar dom och ledarna får tips och hjälp hur dom kan arbeta med sina spelare.

Daniel Karlsson

Sportchef, Erikslunds KF

Mer detaljer

Träningen syftar till att med fokus på individuella färdigheter utveckla, utbilda, inspirera och engagera den enskilde spelaren enligt Svenska Fotbollsakademins koncept Skills & Play. Parallellt med fotbollsutbildningen har även ledare inom föreningen chans att få nya idéer, impulser och tips att själv använda i sin dagliga verksamhet.

Omfattningen är allt ifrån att gälla en gång per vecka på en enskild ålderskull till större temabaserade föreningsakademier med tex en extra träning per vecka för de spelare som önskar. I vissa fall finansierar föreningen detta, i andra fall tar föreningen ut en extra avgift från spelarna som deltar. Svenska Fotbollsakademin står för planering, innehåll och genomförande av träningen utifrån föreningens önskemål.

Pris

Vårt ordinarie timpris är 950 kr / timme och instruktör. Ex 6 % moms.

Vid föreningsbeställningar kan vi rabattera timpriset. Kontakta oss för offert.

  Är din förening intresserad?

  Är din förening intresserad?

   

  Hör av er så berättar jag mer!

  Johan Eklöf
  +46 76 536 31 05
  johan@svfa.se