Uppdaterat 22/12: Inställt pga de nya restriktionerna.

Fotbollscamper på jullovet

Nu har vi öppnat anmälan till camperna på jullovet 2022! Vi rivstartar det nya fotbollsåret med fantastiska träningsförutsättningar – inomhus i fotbollshallarna i Stockholm, Skurup och Västerås. Temat och träningen för camperna kommer att utgå från skills som är signifikanta för några av de allra mest spännande världsspelarna det kommande fotbollsåret. 

Platser och datum (klicka på camperna för att läsa mer)

3 – 4 januari | Sollentuna Fotbollshall

3 – 4 januari | Västerås, Rocklunda Fotbollshall

3 – 5 januari | Skurup, Nils Holgersson-hallen

4 – 5 januari | Spånga Fotbollshall

4 – 5 januari | Nacka IP Fotbollstältet

3 – 4 januari | Sollentuna Fotbollshall (målvaktscamp)

Boka nu – betala 31 januari. (Gäller alla köp med faktura)

ÅRETS JULKLAPP?

ÅRETS JULKLAPP?

 Om du bokar en plats senast 16 december så skickar vi en inbjudan till campen – som du kan skriva ut och ge bort i julklapp.

Om camperna

  • Arrangeras av SvFA – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.
  • Över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning varje dag
  • Lunch och mellanmål ingår.
  • För spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013

Om träningsinnehållet

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

Under campen tränar vi på skills (färdigheter) som är signifikanta för några av de allra mest spännande världsspelarna det kommande fotbollsåret.

Dag 1 – Utmana 1 v 1

Den första dagen kommer vi fokusera på spelet 1v1 och utveckla en fintrepertoar som kan användas när försvararen pressar framifrån, bakifrån och från sidan. Några av de skills och moment vi tränar på är olika typer av riktningsförändringar, vändningar och finter. Spelarna får lära sig momenten från grunden som sedan omsätts i skarpa 1 mot 1-situationer.

Dag 2 – Skott & Målskytte

Dag två står skott och målskytte i fokus. Vi kommer träna på olika typer av av skottekniker som exempelvis snärt-, volley- och stötskott.
Dessutom kommer vi träna på taktiska avslut, kopplat till målvaktens position och sätta in spelarna i skarpa avslutssituationer från olika vinklar och avstånd. Träningen kopplas till utvalda världsspelare och deras kännetecken som målskyttar.

100 % snöfritt

På jullovet tar vi oss in i fina fotbollshallar för att erbjuda de allra bästa förutsättningarna för träning. 

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.