Sedan starten 2006 är det ni spelare, ledare och föräldrar som gjort det möjligt för oss att bedriva träning och utvecklas tillsammans på fotbollsplanen. Det är vi tacksamma för och hoppas kunna fortsätta med en lång tid framöver!

Vi har en svår tid framför oss där fotbollen fullt förståeligt inte är högsta prioritet för tillfället. Självklart påverkar det oss på Svenska Fotbollsakademin ekonomiskt och vi står inför en del utmaningar för att kunna fortsätta göra det vi älskar allra mest – att få träffa er på fotbollsplanen!

Folkhälsomyndigheten rekommenderar fortsatt träning för barn och ungdomar och vi har tagit fram några förslag som kan stilla er fotbollsabstinens och även hjälpa oss på Svenska Fotbollsakademin på kort sikt. Läs mer om våra specialerbjudanden för PT Fotboll och Quickplay-produkter nedan.

Dessutom ska vi se till att skapa en sommar fylld av fotbollsträning – som alla kan se fram emot redan nu! EM för herrar har tyvärr flyttats fram ett år. Men vi ska skapa våra alldeles egna EM-dagar med rolig och minnesvärd träning kryddat med en avslutande turnering i mästerskapsanda på alla camper. Det skulle betyda mycket för oss om ni redan nu säkrar en plats till sommarens camper, så att vi tillsammans kan se fram emot en fantastisk sommar!

Vi är naturligtvis måna om allas hälsa och följer löpande utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Skolverket. Därför reserverar vi oss för snabba ändringar p.g.a myndighetsbeslut. Självklart erbjuder vi återbetalning för alla aktiviteter som skulle ställas in.

Bästa hälsningar

/Svenska Fotbollsakademin

Erbjudanden och massor av fotboll att se fram emot:

Se fram emot en magisk fotbollssommar!

EM för herrar har flyttats fram ett år – men vi ska fortfarande skapa en oförglömlig fotbollsfest tillsammans på våra camper i sommar! Ambitionen är att anordna alldeles egna EM-dagar fyllda av rolig och minnesvärd träning som avslutas med en sprakande turnering i mästerskapsanda.

Läs mer och säkra din plats redan idag

PT Fotboll - specialerbjudande

PT Fotboll är vår mest exklusiva produkt där din personliga utveckling som spelare står i fokus. Träning genomförs utomhus med endast 1 spelare och 1 tränare närvarande. Tills vidare rabatteras PT-passen till 600 kr (ord.pris 1200 kr).

Läs mer om aktuella platser och bokning här

 

Rabatt på Quickplay-produkter för hemmet

Rabatterade priser på de populära Quickplay-målen som används på våra camper och clinics. Dessutom kan ni lägga beslag på en alldeles egen Combo Rebounder. 

Beställda produkter levereras personligen av oss till din dörr. Därför kan du bara beställa produkterna om du bor i Storstockholm.

Läs mer och beställ här