Boka in en camp med laget i sommar!

Sommarlovet är nära och för många lag väntar en sommar på hemmaplan istället för de inplanerade cuperna. För lag som vill ta tillvara på de extra träningsmöjligheter som uppstått har vi valt att satsa lite extra på våra populära lagcamper.

Johan Eklöf, säljansvarig hjälper oss att navigera rätt bland våra koncept för lagträning och berättar mer om de möjligheter som finns!

Johan, berätta om sommarens möjligheter till lagträning

”Vi har ställt in oss på en sommar i närområdet, vilket öppnar upp nya möjligheter till träning för lag i Stockholmsområdet. Framförallt har vi ställt in oss på att öppna upp för mer träning i juli, till skillnad från tidigare år då många lag varit bortresta på semester eller olika turneringar. Det koncept vi pushar lite extra för är lagcamper, där vi kommer ut till lagens hemmaplan och genomför fullspäckade träningsdagar.”

Hur ser upplägget ut för en lagcamp?

”Innehållet kan anpassas efter det egna lagets behov och önskemål, men generellt så pågår dagarna mellan kl 9 – 15. Precis som våra vanliga campdagar. Skillnaden mot våra ordinarie camper är laget bokar en plan och står för eventuell lunch och mellis, medan vi lägger allt fokus på träningen med laget. Lagcamperna kan pågå mellan allt från 1 till 4 dagar.”

Vad kostar en lagcamp och hur bokar man?

”Priset är 5300 kr per dag och instruktör, inklusive moms. Vi brukar räkna med en instruktör på ca 15 spelare. Det innebär att priset blir 350 kr per spelare och dag

För att boka så räcker det att kontakta oss med önskemål om dagar och hur många spelare ni är i truppen, så tar vi det därifrån.”

Lagcamp på er hemmaplan

En lagcamp liknar våra ordinarie campdagar och pågår mellan kl 9 och 15.

Ni bokar en plan ni vill träna på och vi sköter allt som rör fotbollsträningen under lagcampen. Träningens innehåll kan anpassas efter lagets önskemål och behov.

Lagcamperna kan bokas in från och med vecka 27 och framåt.

Priset är 5300 kr per dag och instruktör (ink moms). Är ni 15 spelare i laget blir det således endast 350 kr per spelare och dag. Bokar man två instruktörer eller flera dagar så reduceras priset.

Gå en camp tillsammans

Vi arrangerar camper i 9 veckor i sommar, från vecka 24 till 29 och 32 till 34.

Alla camper hittar du här

Om ni är minst 10 spelare kan ni bilda en alldeles egen grupp på valfri camp i sommar.

Våra camper pågår mellan kl 9 och 15 och vi står för lunch och mellanmål varje dag. 

Kontakta oss för mer info om bokning.

Kontakta oss för bokning

Johan Eklöf

Johan Eklöf

johan@svfa.se

076-536 31 05

Kristofer Hammarlund

Kristofer Hammarlund

kristofer@svfa.se

073-645 68 26