Fotbollscamper på sportlovet

I mars stundar det avgörande Play Off-kvalet till VM 2022. För det svenska herrlandslaget ligger en plats till mästerskapet i Qatar i december 2022 i potten.

På sportlovet laddar vi upp inför det avgörande kvalet med vår Play Off-camp! Fullmatade träningsdagar med fokus på skills från kvalets allra största stjärnor och styrkor i spelet som kännetecknar det svenska laget och de andra stora favoritnationerna i kval-spelet.

Platser och datum (klicka på camperna för att läsa mer)

21 – 23 feb | Skurup, Nils Holgersson-hallen

28 feb – 2 mars | Nacka IP Fotbollstältet

28 feb – 1 mars | Västerås, Rocklunda Fotbollshall

28 feb – 1 mars | Botkyrka Fotbollshall

1 och 3 mars | Spånga Fotbollshall (världsspelarnas skills)

1 och 3 mars | Spånga Fotbollshall (MV-camp)

Boka nu – betala 28 februari. (Om du väljer att betala med faktura)

Om camperna

  • Arrangeras av SvFA – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.
  • Över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning varje dag
  • Lunch och mellanmål ingår.
  • För spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013

Om träningsinnehållet

Under campen tränar vi på skills (färdigheter) som är signifikanta för några av de allra mest spännande spelarna i det svenska laget och de andra stora favoritnationerna i kvalet. Dessutom kommer vi träna på styrkor i spelet som kännetecknar de allra bästa lagen.

Skills – inspirerat av de största stjärnorna i Sverige, Portugal, Polen och Italien

Träningen att präglas av färdigheter/skills som kännetecknar några av de största stjärnorna i kvalet. Exempelvis kommer vi träna på att utmana sin försvarare som Insigne i Italien, avslutsteknik signerat Lewandowski och på att riktningsförändra som Kulusevski.

De bästa lagens styrkor i spelet

Deusstom kommer vi att träna på styrkor i spelet som som kännetecknar de allra bästa lagen. Exempelvis tränar vi på det svenska omställningsspelet, Italiens förmåga att komma till avslut och Portugals individuella skicklighet 1 mot 1.

Vad händer om campen ställs in pga restriktioner?

Vi följer rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten samt relevanta idrottsförbunds riktlinjer. Om campen inte kan genomföras pga rekommendationer och restriktioner för rådande smittspridning erbjuds självklart full återbetalning.

Genom att koppla ihop träningen med det aktuella Play Off-slutspelet vill vi dels förstärka lärandet och upplevelsen på campen och även boosta barnens fotbollsintresse ytterligare. Vi skapar sammanhang och målbilder för spelarna genom att träna på sådant som de sedan kommer att se på TV. Det hoppas och tror vi ger effekt i form av ett djupare lärande och kanske viktigast av allt  – genuin och livslång fotbollsglädje. 

Ali Amini

Utbildningsansvarig

100 % snöfritt

På sportlovet tar vi oss in i fina fotbollshallar för att erbjuda de allra bästa förutsättningarna för träning.

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.