pt fotboll

PT Fotboll är vad det låter som – en personlig tränare i fotboll som hjälper dig att utveckla dina individuella tekniska och taktiska färdigheter utifrån din unika förutsättningar. PT är vår mest individualiserade produkt där du och Din utveckling helt står i fokus.

För att du som spelare ska nå din fulla potential krävs egenträning. Klubbarna har sällan resurserna och tiden som krävs för att ge sina spelare tillräcklig individuell träning. I de flesta individuella idrotterna finns personliga tränare som fokuserar på att maximera just en specifik idrottares utveckling men vanligast är kanske den personliga tränaren vi hittar idag på gymmet.

Mer detaljer

Svenska Fotbollsakademin har som ambition att den enskilde fotbollsspelaren ska erbjudas samma möjlighet till individuell träning som exempelvis en friidrottare eller simmare. Utifrån denna ambition har SvFA arbetat fram konceptet PT Fotboll för att erbjuda spelare individuellt anpassad träning där Du och din utveckling som fotbollsspelare står i fokus. Vi erbjuder upplägg där du tränar helt individuellt med en tränare eller i grupp med 2-5 spelare.

PT-pass genomförs normalt på vardagar i anslutning till skoldagens tider.

PT-pass kostar 1200 kr ink moms per pass.

Kontakta oss med en förfrågan

Vi vill i förfrågan veta:

  • Spelarens namn och ålder
  • Förening
  • Vilka dagar/tider (eftermiddagstid eller tidig morgon)
  • Var vill ni att träningen ska bedrivas (del av Storstockholm)
  • Särskilda önskemål på träningsinnehåll

Kontaktperson

Johan Eklöf
Tel: +46 76 536 31 05
Mail: johan.eklof@svfa.se

Kontaktformulär