SOMMARLOV

EURO CAMP

Allt om sommarens camper

Euro Camp 2021 – Fotbollscamper i sommar med unik EM-prägel under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

På sommarlovet arrangerar SvFA camper mellan vecka 24 – 27 i ett flertal städer runt om i landet. Camperna är öppna för spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013. 

Camperna i juni och juli kommer att präglas av sommarens EM-slutspel och innehålla fartfyllda heldagar med rolig och lärorik träning.

Målvaktscamper – hela sommaren!

I sommar väntar målvaktsträning i toppklass på flera anläggningar runt om i Stockholm.

Utöver camperna för utespelare erbjuds även camper dedikerade för målvakter födda 2007 – 2012.

Läs mer om målvaktscamperna och vår satsning på målvaktsträning här

Anpassningar med anledning av covid-19

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och riktlinjer från relevanta idrottsförbund. Vi genomför anpassningar för att minska riskerna för smittspridning på alla camper vi genomför. Om rekommendationerna vid aktuell tidpunkt gör att vi inte kan genomföra camperna, så kommer vi att erbjuda återbetalning. Läs mer om hur vi har anpassat våra camper för att minska riskerna för smittspridning

Ali Amini om Euro Camp 2021 - Fotbollscamper i sommar

Ali Amini om Euro Camp 2021 - Fotbollscamper i sommar

Utbildningsansvarig

”Genom att sätta en tydlig EM-prägel på träningen i sommar vill vi dels förstärka barnens campupplevelse och även bidra till en oförglömlig EM-sommar. Om vi kan skapa rolig, energirik och fartfylld träning i sommar och dessutom boosta barnens fotbollsintresse ytterligare – då har vi verkligen lyckats!

Rent fotbollsmässigt kan vi dessutom nå ett djupare lärande hos barnen när vi skapar sammanhang och igenkänning hos spelarna. Det gör vi genom att måla beskrivande bilder, och koppla den träning vi utför till spelet, EM-lagen och spelarna.”

Vad är en camp?

En camp är ett fotbollsläger med heldagar fyllda av fotbollsträning – under ledning av tränare från SvFA. Alla campdagar pågår mellan kl 9 – 15 och inkluderar lunch och mellanmål. 

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra camper präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder camperna

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?