Skott och målskytte på påsklovet!

Fotbollsträning på påsklovet för spelare från alla föreningar födda 2007 – 2012.

På påsklovet kliver vi äntligen ut på de gröna planerna igen och för första gången är camperna öppna för spelare födda 2012.

Camperna utgår från de kvarvarande Champions League-lagen och deras nycklar i spelet för att skapa målchanser. 

Träningen präglas av skott och målskytte, från tekniskt utförande till olika typer av avslutslägen och kommer att sättas in i skarpa spelsituationer.

Varmt välkomna till någon av våra 8 olika camper på påsklovet.

Klicka på den camp du vill läsa mer om:

6 – 8 april | Lisebergs BP, Älvsjö

6 – 8 april | Boovallen, Nacka

6 – 8 april | Torvalla IP, Haninge

6 – 8 april | Solberga BP, Älvsjö

6 – 8 april | Stuvsta IP

6 – 9 april | Södra Ängby BP, Bromma

14 – 16 april | Erikslunds BP, Täby

14 – 15 april | Sundsvall

På följande datum och platser kör vi målvaktscamp:

6 – 7 april | Boovallen, Nacka

8 – 9 april | Södra Ängby, Bromma

 

 

Ali Amini, utbildningsansvarig

Ali Amini, utbildningsansvarig

Om träningen och syftet med CL-tema

”Campen innehåller över 4 timmar effektiv träningstid per dag, vilket innebär otroliga möjligheter till lärande men det gäller även att pulsera träningsinnehållet för att spelarna ska orka ta till sig all träning. Ambitionen är att skapa rolig, energirik och fartfylld träning där spelarna ständigt utmanas på nya sätt och upplever att de lär sig något nytt. Nyckeln är att kombinera utförandeträning av färdigheter med spelträning i varierade former och i olika progressioner. Genom att göra snabba skiften mellan färdigheter och spel kan vi bygga kontext för spelarna och skapa förståelse för värdet av träningen.

Kopplingen till temat är att vi vill skapa sammanhang och igenkänning hos spelarna. Vi når ett djupare lärande hos barnen när vi har lyckats måla en beskrivande bild, och koppla den träning vi utför till spelet, världslagen och världsspelarna. Dessutom är vi övertygade om att det ger en roligare upplevelse för barnen att träna på en fint eller ett skott som de sett utföras av världsspelarna.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Alla kommande camper