KNATTESKOLA

Via Svenska Fotbollsakademins koncept Knatteskola utbildas föreningens ledare och får ta del av färdigplanerade, lekfulla träningar anpassade för de yngsta spelarna.

En bra start för de yngsta

Vi vill skapa förutsättningar för livslång fotbollsglädje genom att ge de yngsta barnen en bra och rolig start på sin resa som fotbollsspelare.

Barns introduktion till fotboll sker ofta vid 5-7 års ålder i föreningarnas Knatteskola (fotbollsskola, fotbollslekis etc). Svenska Fotbollsakademin har tagit fram ett paket med tio färdigplanerade, lekfulla fotbollsträningar anpassade för de yngsta spelarna och det faktum att det ofta också är unga och i många fall relativt oerfarna ledare.

I kombination med färdiga träningsplaneringar genomförs också en introduktionsutbildning för föreningens Knatteskoleledare. Med detta paket ges ledarna förutsättningar att i sin tur ge barnen en bra och rolig start på sin resa som fotbollsspelare.

knatteskolepaketet

Paketet innehåller tio färdigplanerade pass med föreningens färger och logotyp anpassade efter de yngsta spelarna. Utöver detta ingår en utbildning med teori och praktik som behandlar följande:

  • Så funkar 5-7-åringen
  • Barns fysiska, motoriska och mentala utveckling
  • Ledarskap för 5-7-åringar
  • Tränarskap introduktion
  • Träningsinnehåll för 5-7-åringar
  • Genomgång av övningsprogram

Priser (exklusive 6 % moms)

Knatteskolepaketet kostar 15 000 kr.

För mer information och bokning:
Johan Eklöf, 076-536 31 05
johan.eklof@svfa.se 

– Jag kan rekommendera utbildningen för de som vill komma igång och ta hand om de yngsta. Vår förening har jobbat hårt med just bollskolan och efter utbildningen har vi lyft den ytterligare en nivå.  Det gav en trygghet i form av färdiga övningar. De nya ledarna kunde också ställa praktiska frågor under utbildningens gång. Utbildningen var inte bara ur ett fotbollsperspektiv utan också ur barnens perspektiv.

Tomas Gärde

Vice ordförande, Sköndals IK

Vill ni boka knatteskola till er förening?

Vill ni boka knatteskola till er förening?

 

Hör av er så berättar jag mer!

Johan Eklöf
+46 76 536 31 05
johan@svfa.se