HÖSTLOV

SPEED CAMP

HÖSTLOV

SPEED CAMP

Fotbollscamper på höstlovet

 

Nu har vi öppnat anmälan till våra höstlovscamper under namnet Speed Camp – med det populära temat fotbollssnabbhet. Välkomna på ett högintensivt, fartfyllt och roligt höstlov fyllt av givande fotbollsträning.

Detta höstlov kommer vi erbjuda ett flertal camper runtom i Stockholm och dessutom är det dags för vår premiärcamp i Skåne och Lund.

Varmt välkomna!

 

Om camperna

Camperna arrangeras av Svenska Fotbollsakademin – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00). Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Camperna är öppna för spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013

Om träningsinnehållet

Träningen under Speed Camp är anpassad för att utveckla spelarnas fotbollsspecifika snabbhet. Med bollen och spelet ständigt närvarande fokuserar vi träningen på spelarnas snabbhet i aktioner och beslut. Innehållet är anpassat för att vara givande, roligt och lärorikt för alla spelare – oavsett förkunskaper.

Fotbollsglädje och lärande - för alla

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.