Tränare till föreningen

Vill din förening ge ny inspiration och nya uppslag i lagens verksamhet genom att anlita en professionell tränare från oss på Svenska Fotbollsakademin? Eller vill ni erbjuda extra träningstillfällen för de spelare eller lag som så önskar?

Med en tränare från oss får föreningens spelare träning som syftar till att utveckla de individuella spelarna; såväl tekniskt som taktiskt samt ger föreningens ordinarie tränare en chans till nya impulser och tips att själv använda i verksamheten.

Föreningar som vill erbjuda sina spelare kvalitativ fotbollsutbildning och träning kan göra det med instruktörer från Svenska Fotbollsakademin.

Mer detaljer

Träningen syftar till att med fokus på individuella färdigheter utveckla, utbilda, inspirera och engagera den enskilde spelaren enligt Svenska Fotbollsakademins koncept Skills & Play. Parallellt med fotbollsutbildningen har även ledare inom föreningen chans att få nya idéer, impulser och tips att själv använda i sin dagliga verksamhet.

Omfattningen är allt ifrån att gälla en gång per vecka på en enskild ålderskull till större temabaserade föreningsakademier med tex en extra träning per vecka för de spelare som önskar. I vissa fall finansierar föreningen detta, i andra fall tar föreningen ut en extra avgift från spelarna som deltar. Svenska Fotbollsakademin står för planering, innehåll och genomförande av träningen utifrån föreningens önskemål.

  Priser (exklusive 6 % moms)

  Vårt timpris är 950 kronor. Minsta debitering per tillfälle är 90 minuter.

  Heldag 09:00-15:00 offereras.

  Vid större beställningar kan rabatt lämnas på timpriset. Kontakta oss nedan.

  Johan Eklöf 076-536 31 05

  johan.eklof@svfa.se