VÄLKOMMEN PÅ COACH CLINIC I MALMÖ!

Ledarutbildning i toppklass. Utan kostnad för fotbollsledare i Skåne. 

Lördag 28 januari erbjuder Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Delikatesskungen ett kostnadsfritt utbildningskonvent på Kunskapsporten Arena i Malmö.

Under konventet kommer du som ledare att få ta del av utbildning i form av övningsförevisningar och praktiska tränarskapstips av några av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare från Svenska Fotbollsakademin.

Utbildningen kommer att delas upp för att visa nedbrytningar och progressioner som kan användas för lag på 5v5, 7v7 och 9v9.

Dessutom kommer du att få ta del av Giveaways och exklusiva erbjudanden från Delikatesskungen.

Varmt välkomna!

Allmän info

Datum: Lördag 28 januari

Tid: 10:30 – 12:30

Plats: KunskapsPorten Arena i Malmö. 

Vem kan anmäla sig? Fotbollsledare i Skåne med lag i åldrarna 7 – 15 år.

Pris: 0 kr (Först till kvarn)

Om utbildningen

Syftet med dagen är att ge alla ledare konkreta verktyg att använda redan nästa träning, en utökad övningsbank och nya impulser att ta med till laget. Genom värdefull inspiration underlättar vi ledarnas fotbollsvardag och skapar förutsättningar för en rolig och stimulerande verksamhet där fotbollen och lärandet är det centrala.

Utbildningen kommer att bestå av en övningsförevisning tillsammans med en övningsgrupp och beröra tränarskapet i praktiken. Första delen kommer att beröra hur innehållet kan anpassas för yngre spelare (5v5 och 7v7) för att sedan progresseras till äldre spelare (9v9)

anmälan

Säkra din plats nedan. Konventet pågår mellan kl 10:30 och 12:30.

Anmälan är kostnadsfri. Först till kvarn gäller

OBS! Om du är anmäld men får förhinder ber vi dig att meddela oss om detta senast 24 timmar innan utsatt tid. Vid utebliven närvaro utan vår vetskap tillämpas en No Show-avgift på 200 kr.

För att delta bör du vara ledare för ett lag inom åldrarna 7 – 15 år i Skåne

PROGRAM 

10:20 samling Kunskapsportens Arena

Ni är välkomna till Kunskapsportens Arena. Kaffe och smörgås kommer att servereras.

10:30 – 10:45 presentation och introduktion

Presentation av dagens program och aktörer. Förberedande introduktion och förberedelser för ledarutbildningen.

Delikatesskungen kommer finnas på plats för att dela ut Give Aways till alla deltagare.

10:45 – 12:30 ledarutbildning i fotbollshallen

Efter den teoretiska delen intar vi fotbollsplanen för den praktiska delen.

Utbildningen kommer att bestå av en övningsförevisning tillsammans med en övningsgrupp och beröra tränarskapet i praktiken. Första delen kommer att beröra hur innehållet kan anpassas för yngre spelare (5v5 och 7v7) för att sedan progresseras till äldre spelare (9v9)

Efter utbildningen kommer du få med dig praktiska verktyg att använda redan nästa träning, en utökad övningsbank och förhoppningsvis massor av ny inspiration.

Kommande camper i skåne

Vi har mycket på gång i Skåne framöver. Här nedan kan du läsa mer och anmäla ditt barn till våra kommande camper. Alla camper och clinics är öppna för spelare från alla föreningar födda 2009 – 2014.

Vilka är Svenska fotbollsakademin?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER

Fotbollsglädje och lärande – för alla

För vem?

Spelare

Camper varje skollov – heldagar med rolig och lärorik fotbollsträning

Läs mer

Lag

Anlita en professionell tränare till laget eller anordna ett träningsläger

Läs mer

Föreningar

Campsamarbeten, tränare till lagen, tränarutbildningar och mycket mer.

Läs mer