Clinic-höst i Malmö

Välkomna till Kunskapsporten Arena i höst för extra fotbollsträningar med Svenska Fotbollsakademin. 

Förläng fotbollssäsongen med clinics på söndagar. Varje clinic innehåller två timmar fotbollsträning som planeras utifrån vårt koncept Skills & Play. Träningen leds av skickliga och varma tränare från SvFA. Intensiv, lärorik och rolig fotbollsträning med fokus på individuella färdigheter i matchlika situationer.

Dessutom kan man redan nu säkra en plats till vår jullovscamp som även den hålls i Kunskapsporten Arena.

Läs mer och säkra en plats till träningarna nedan.

Clinic-premiär

Söndag 23 oktober | 16:00 – 18:00

Kunskapsporten Arena

Välkomna till den första träningen i Kunskapsporten Arena. Vi tränar på utvalda färdigheter som ett axplock ur vårt koncept Skills & Play.

Detta tillfälle kostar endast 149 kr (ord. pris 299 kr)

Säkra en plats här

Fyra clinics till paketpris

Söndag 27 nov – 18 dec | 16:00 – 18:00

Kunskapsporten Arena

Välkommen på en Clinic-serie med fyra träningstillfällen i höst! Under de första två tillfällena tränar vi på att utmana. Därefter fokuserar vi på skott och tillslag.

996 kr för alla tillfällen

Säkra en plats här

Heldagar med träning på jullovet

3 – 4 januari | 09:00 – 15:00

Kunskapsporten Arena

Temat och träningen för campen kommer att utgå från skills som är signifikanta för några av de allra mest spännande världsspelarna det kommande fotbollsåret.

Campen kostar 1396 kr

Säkra en plats här

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER

Fotbollsglädje och lärande – för alla

För vem?

Spelare

Camper varje skollov – heldagar med rolig och lärorik fotbollsträning

Läs mer

Lag

Anlita en professionell tränare till laget eller anordna ett träningsläger

Läs mer

Föreningar

Campsamarbeten, tränare till lagen, tränarutbildningar och mycket mer.

Läs mer