Stars Camp 2023

Vilunda Fotbollshall, Upplands Väsby | 4 – 5 januari 2023

Välkomna på jullovscamp! Vi rivstartar det nya fotbollsåret med fantastiska träningsförutsättningar – inomhus i den fina fotbollshallen. Temat och träningen för campen kommer att utgå från skills som är signifikanta för några av de allra mest spännande världsspelarna det kommande fotbollsåret.

Campen arrangeras av Svenska Fotbollsakademin – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2009 – 2014.

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

Innehållet utgår från några av de mest spännande världsspelarna den kommande säsongen och deras färdigheter.

Dag 1 – Stars 1v1

Den första dagen kommer vi fokusera på spelet 1v1 och utveckla en fintrepertoar som kan användas när försvararen pressar framifrån, bakifrån och från sidan. Några av de skills och moment vi tränar på är olika typer av riktningsförändringar, vändningar och finter. Spelarna får lära sig momenten från grunden som sedan omsätts i skarpa 1 mot 1-situationer.

De skills som träningen innehåller är insprirerade av aktuella världsspelare som presenteras närmare campen

Dag 2 – Stars Skott & Målskytte

Dag två står skott och målskytte i fokus. Vi kommer träna på olika typer av av skottekniker som exempelvis snärt-, volley- och stötskott.
Dessutom kommer vi träna på taktiska avslut, kopplat till målvaktens position och sättain spelarna i skarpa avslutssituationer från olika vinklar och avstånd. Träningen kommer kopplas till utvalda världsspelare och deras kännetecken som målskyttar.

De skills som träningen innehåller är insprirerade av aktuella världsspelare som presenteras närmare campen

4 – 5 januari i Vilunda Fotbollshall i Upplands Väsby

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2009 – 2014.

  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2009 – 2014

1395 kr

Alla priser är inklusive moms

Julklappstips!

Ge bort en camp i julklapp. Säkra en plats senast 20 december så skickar vi ett kort som du kan skriva ut och lägga under granen.

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER