Skott – clinic

Trädgårdsstadsskolans BP, Tullinge | 6 juni 2023

Välkommen på clinic – ett kort men intensivt träningspass där vi ges möjlighet att fokusera på utvalda färdigheter. På denna clinic är det spelarnas tillslag och målskytte som står i fokus.

Arrangeras av Svenska Fotbollsakademin – med över 15 års erfarenhet av att arrangera fotbollsträning för barn och ungdomar. Clinicen är anpassad för att förbättra spelarnas tekniska färdigheter kopplat till olika skottekniker och avslut.

  • Tisdag 6 juni
  • Kl 10 – 12
  • Trädgårdsstadsskolans BP i Tullinge
  • För flickor och pojkar från alla klubbar födda 2010 – 2015.

Under clinicen kommer våra erfarna tränare att guida spelarna genom en serie övningar som fokuserar på tillslagsteknik och målskytte. Spelarna kommer att få träna på skott som exempelvis snärt-, stöt och volleyskott samt att skapa målchanser från olika vinklar och avstånd.

Genom att fokusera på olikar teknik och rörelser kommer vi att hjälpa spelarna att utveckla sina skottfärdigheter på ett sätt som är både roligt och utmanande.

 

 

  • Skott-träning
  • Erfarna tränare
  • Spelare födda 2010 – 2015

249 kr

Alla priser är inklusive moms

Anmälan stängd!

Enstaka platse finns i vissa grupper. För intresseanmälan maila kristofer@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER