Tematräningar vinter 2023/2024

Västerås Arena | Söndagar 18:00 – 20:00

Välkommen på tematräningar i Västerås Arena! Vår tematräningsserie bjuder in spelare till en fantastisk möjlighet att fördjupa sina fotbollstekniska färdigheter i en inomhusmiljö under vintermånaderna. Under nio tillfällen, med en träning per vecka, kommer vi att erbjuda en dedikerad inriktning på tekniska moment som spelarna kan ta med sig ut i den ordinarie träningen när säsongen sparkar igång.

Inför den stundande vintersäsongen har vi tagit fram ett koncept anpassat för träning inomhus i sporthall. Vi vill ta tillvara på de fina möjligheter som faktiskt finns när man tränar inomhus och effektivisera träningen under vintermånaderna. Träningarna leds av Svenska Fotbollsakademin – specialiserade på fotbollsträning för barn och ungdomar sedan 2006.

Alla träningar kommer att genomföras med vanliga fotbollar (ej futsal) för att utgöra en större utmaning i bollbehandlingen.

När? Varje söndag kl 18:00 – 20:00 med start 26 november fram till 18 februari. Uppehåll vid jul och nyår samt 4 feb.

Begränsat antal platser! Träningarna kommer att genomföras i två grupper med max 15 spelare per grupp.

Observera att träningarna bokas i ett paket som innefattar alla nio tillfällen. De kan inte bokas separat. 

 

 

Bollbehandling, färdigheter som det första tillslaget, finter, riktningsförändringar, vändningar med mera är grundläggande i spelet. Genom att träna tekniker och omvandla dessa till färdigheter i spelet skapar vi värdefull försäsongsträning som förbereder spelarna för den kommande fotbollssäsongen. 

26 november – Bollbehandling på marken

3 december – Mottagningar och intagningar

10 december – Medtagningar

17 december – Spelbarhet

14 januari – Försvararen framför

21 januari – Försvararen bakom

28 januari – Försvararen från sidan

11 februari – Försvararen hindrar att spela framåt

18 februari – Numerära överlägen

Plats: Västerås Arena, C-hallen

Dag och tid: Söndagar 18:00 – 20:00

Datum

26 november, 3 december, 10 december, 17 december, 14 januari,  21 januari, 28 januari, 11 februari, 18 februari

Ålder: Spelare födda 2011-2014

 

  • Förfina dina skills
  • Inomhus i sporthall
  • Totalt 18 timmar träning
  • Erfarna och skickliga tränare
  • Spelare födda 2011-2014

1794 kr

Alla priser är inklusive moms

Anmälan stängd

Enstaka platser finns i vissa grupper för återstående träningar. För intresseanmälan maila kristofer@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER