Sommarlov

Skills & Play Camp

Sundsvall, Kubikenborgs IP | 12 – 13 augusti 2021

Välkomna på Skills & Play Camp! En rolig och lärorik camp där utvalda färdigheter som exempelvis finter och skott tränas i både Skills och Play – från tekniskt utförande till taktiska beslut i fartfyllda spelsituationer. 

Campen innehåller heldagar fyllda av fotbollsträning enligt vårt koncept Skills & Play, ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

Över 4 timmar träning per dag – där vi varvar flera av våra mest populära och efterfrågade skills som tränas såväl tekniskt som taktiskt i spelträning.

Exempel på träningsinnehåll:

  • Finter inspirerade av världsspelarna
  • Skott och tillslag. Målskytte i spel
  • Att vinna sin match i matchen

12 – 13 augusti 2021 på Kubikenborgs IP i Gävle

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2006 – 2013.

Startdatum: 2021-08-12

Slutdatum: 2021-08-13

Ort: Sundsvall

Plats: Kubikenborgs IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2006 – 2013

  • Camp med professionella tränare
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2006 – 2013

1295 kr

Alla priser är inklusive moms

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Ali Amini om träningsinnehållet

Ali Amini om träningsinnehållet

Utbildningsansvarig

Skills and Play Camp ska spegla vårt koncept och vår bild av hur fotbollsträning för barn ska bedrivas för att vara både lärorik och rolig, två värden som vi vill värna om. Vi är övertygade om att färdighetsträning och spelträning är helt avgörande komponenter och att det är fullt möjligt att kombinera dessa för att skapa lärande och glädje.

Konkret innebär det att sätta spelarna i situationer där de gör snabba kopplingar mellan spelet och den eller de enskilda färdigheter som är i fokus. Detta i förening med övningsval som ger energi där vi även lyssnat in barnens önskemål om övningar borgar för en härlig camp.

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?