PÅSKLOV

CHAMPIONS CAMP

Stuvsta IP, Huddinge | 7 – 9 april

Välkommen på en fartfylld och energirik påsklovscamp med skotträning i fokus –  präglad av världslagen och spelarna i Champions League.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning.

Campens innehåll planeras utifrån konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

Champions Camp – Skotträning i fokus

Påsklovet infaller det här året samtidigt som Champions Leagues kvartsfinaler. Campen kommer därför att präglas av de aktuella kvartsfinallagens anfallsspel och deras främsta målskyttar. En fartfylld och energirik camp med skotträning väntar spelarna. Dels i form av tekniskt utförande och tillslagsträning men även taktiskt målskytte i olika spelsituationer, vinklar, avstånd och spelformer.

Dag 1: Kvartsfinallag 1 – 4

På förmiddagen utgår träningen från en målskytt ur varje lag och deras specifika egenskaper som just målskyttar. Vi fokuserar på avslutsträning i olika situationer och med hjälp av olika avslutstekniker.

Efter lunch tränar vi med utgångspunkt i lagens olika spelstilar och offensiva nycklar för att skapa målchanser.

Dag 2: Kvartsfinallag 5 – 8

Innan lunch tränar vi med inspiration från återstående 4 lags målskyttar och de egenskaper som kännetecknar deras styrkor som anfallare. Fokus under träningen ligger på avslutsträning i olika situationer och med hjälp av olika avslutstekniker.

Eftermiddagen ägnas åt lagens olika spelstilar och offensiva nycklar för att skapa målchanser.

Dag 3 – Turneringsdag

Sista dagen är en turneringsdag! Dagen kommer även innehålla mer spelinriktade övningar kopplat till olika scenarion, numerärer och i varierade former.

7 – 9 april på Stuvsta IP i Huddinge

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2008 – 2013.

Startdatum: 2021-04-07

Slutdatum: 2021-04-09

Ort: Huddinge

Plats: Stuvsta IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2008 – 2013

  • Påsklovscamp
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2008 – 2013

1695 kr

Alla priser är inklusive moms

INSTÄLLD

Tyvärr avråds fortsatt från att delta i läger och matcher där spelare från olika träningsgrupper blandas.

Mot bakgrund av detta kan inte påsklovscamperna genomföras som vanligt i år. Vi kommer därför endast att bedriva träning inom den egna gruppen med spelare som man träffar på träningar i sin förening.

Är ditt lag intresserat av heldagar med fotbollsträning på påsklovet och kan ni få ihop minst 10 spelare? Kontakta då Johan@svfa.se snarast för mer info.

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?