Spånga Fotbollshall | 1 och 3 mars

Välkomna på camp i Spånga Fotbollshall på sportlovet! Campen innehåller träning präglad av världsspelarnas finter och utmärkande färdigheter (dag 1) samt skott och avslut  (dag 2). 

Dagarna går att boka separat eller tillsammans till paketpris.

Campen arrangeras av Svenska Fotbollsakademin – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013.

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare – oavsett förkunskaper.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

Tisdag 1 mars – Världsspelarnas finter och utmärkande färdigheter

Under tisdagen kommer vi träna på att utmana 1 mot 1 med hjälp av finter och färdigheter som är signfikanta för några av de allra skickligaste spelarna i världen i spelet 1 mot 1. Färdigheterna kommer att tränas progressivt från tekniskt utförande till att sättas in i skarpa spelsituationer. Några av spelarna vi arbetar med är Mbappé, Salah, Messi och Neymar.

Torsdag 3 mars – Världsspelarnas skott

På torsdagen står skott och målskytte i fokus. Vi kommer träna på olika typer av av skottekniker som exempelvis snärt-, volley- och stötskott. Dessutom kommer vi träna på taktiska avslut, kopplat till målvaktens position och sätta in spelarna i skarpa avslutssituationer från olika vinklar och avstånd. Träningen kopplas till utvalda världsspelare som Lewandowski, Kane och Benzema och deras kännetecken som målskyttar.

1 och 3 mars 2022 i Fotbollshallen i Spånga.

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2008 – 2013.

Vad händer om campen ställs in pga restriktioner?

Vi följer rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten samt relevanta idrottsförbunds riktlinjer. Om campen inte kan genomföras pga rekommendationer och restriktioner för rådande smittspridning erbjuds självklart full återbetalning.

  • Världsspelarnas skills
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2008 – 2013

 

Boka nu – betala 28 februari. (Gäller alla köp med faktura)

Boka här nedan

Båda dagarna till paketpris

1295 kr

Alla priser är inklusive moms

Mv-träning? Klicka här

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER