SOMMARLOV

Euro Camp 2020 – Genombrottsspelare

Djursholms IP 29 juni – 1 juli

Välkommen på Euro Camp 2020 – Genombrottsspelarna! En sommarlovscamp fylld av fotbollsträning där vi tränar på skills som kännetecknar några av de mest lovande spelarna i Europa

Heldagar fyllda av fotbollsträning. Träningen under campen utgår spelare som bedöms få sina stora genombrott det kommande året. Vi kommer att träna på färdigheter och moment som är signifikanta för de utvada spelarna. De olika momenten vi tränar på kommer att brytas ner och tränas progressivt – från att utföra momenten tekniskt till att sättas in i skarpa spelsituationer.

Sista dagen avslutas med en turnering.

Specifikt träningsinnehåll presenteras närmare campen.

Alla dagar pågår mellan kl 09:00 och 15:00

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper i sommar utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Läs mer om våra anpassningar här

 

29 juni – 1 juli på Djursholms IP

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2007 – 2012.

Startdatum: 2020-06-29

Slutdatum: 2020-07-01

Ort: Djursholm

Plats: Djursholms IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2007-2012

  • Professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål
  • Spelare födda 2007-2012

1695 kr

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila mathias@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Alla priser är inklusive moms

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Om att skapa en oförglömlig EM-sommar

”Genom att sätta en tydlig EM-prägel på träningen i sommar vill vi dels förstärka barnens campupplevelse och även bidra till en oförglömlig sommar med EM-feber. Om vi kan skapa rolig, energirik och fartfylld träning i sommar och dessutom boosta barnens fotbollsintresse ytterligare – då har vi verkligen lyckats!

Rent fotbollsmässigt kan vi dessutom nå ett djupare lärande hos barnen när vi skapar sammanhang och igenkänning hos spelarna. Det gör vi genom att måla beskrivande bilder, och koppla den träning vi utför till spelet, EM-lagen och spelarna.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen Förälder
Erik Berntsen

Relaterade aktiviteter