JULLOV

Skill Camp – Stars 2020

Sollentuna Fotbollshall 2 – 3 januari

Varmt välkomna på Skill Camp – Stars 2020! Vi inviger det nya fotbollsåret med en camp fylld av träning som utgår från några av de mest spännande världsspelarna den kommande säsongen och deras färdigheter.

Dag 1 – Stars 1v1

Den första dagen kommer vi fokusera på spelet 1v1 och utveckla en fintrepertoar som kan användas när försvararen pressar framifrån, bakifrån och från sidan. Några av de skills och moment vi tränar på är olika typer av riktningsförändringar, vändningar och finter. Spelarna får lära sig momenten från grunden som sedan omsätts i skarpa 1 mot 1-situationer.

De skills som dagen innehåller är insprirerade av världsspelare som exempelvis Martin Ödegaard, Jadon Sancho, Frenkie de Jong och Tobin Heath

Dag 2 – Stars Skott & Målskytte

Dag två står skott och målskytte i fokus. Vi kommer träna på olika typer av av skottekniker som exempelvis snärt-, volley- och stötskott.
Dessutom kommer vi träna på taktiska avslut, kopplat till målvaktens position och sättain spelarna i skarpa avslutssituationer från olika vinklar och avstånd. Träningen kommer kopplas till utvalda världsspelare och deras kännetecken som målskyttar.

Några av världsspelarna vi utgår ifrån är Joao Felix, Kylian Mbappé, Raheem Sterling och Ellen White

2- 3 januari Sollentuna Fotbollshall.

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2006 – 2011.

Startdatum: 2019-01-02

Slutdatum: 2019-01-03

Ort: Sollentuna

Plats: Sollentuna Fotbollshall

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2006-2011

  • Julcamp i fotbollshall
  • Professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål

1395 kr

Alla priser är inklusive moms

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila mathias@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen Förälder
Erik Berntsen

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.