Jullov – Stars Camp 1v1 

Sollentuna Fotbollshall | 2 – 3 januari 2024

Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Sollentuna FK! Vi rivstartar det nya fotbollsåret med fantastiska träningsförutsättningar – inomhus i den fina fotbollshallen. Vi hämtar inspiration från några av världens mest spännande fotbollsspelare inför den kommande säsongen och specifikt de världsspelare som är skickligast i spelet 1v1. Träningen utgår från de skills som kännetecknar deras styrkor på planen.

Campen leds av Svenska Fotbollsakademin i samarbete med Sollentuna FK

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2010 – 2015

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Campen erbjuder spännande helgdagar fyllda med högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning, allt under den professionella ledningen av Svenska Fotbollsakademin.

Temat för campen tar inspiration från några av världens mest spännande fotbollsspelare inför den kommande säsongen och de skills som kännetecknar deras styrkor på planen. Vi kommer att presentera de utvalda världsspelarna närmare inför campen.

Under träningen kommer vi att sätta fokus på några av de mest imponerande 1 mot 1-färdigheterna från respektive världsspelare. Deltagarna kommer att lära sig olika tekniker för riktningsförändringar, vändningar och finter, och de kommer att bygga upp dessa färdigheter från grunden för att sedan kunna använda dem i spännande 1 mot 1-situationer på planen. Dessutom kommer vi att träna på olika taktiska nycklar som är användara för att passera sin motståndare. 

2 – 3 janauri 2024 i Sollentuna Fotbollshall

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2010-2015.

  • Världsspelarnas skills
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2010 – 2015

1395 kr

Alla priser är inklusive moms

OBS! Kan även bokas i paket med campen 4-5 januari i Sollentuna Fotbollshall med tema Stars – Målskytte

Klicka här för att boka båda camperna till paketpriset 2595 kr

Julklappstips!

Ge bort en camp i julklapp. Säkra en plats senast 21 december så skickar vi ett kort som du kan skriva ut och lägga under granen.

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER