PÅSKLOV

Champions Camp – Målskytte

Solberga BP, Älvsjö 6 – 8 april

Välkommen på en camp med skott och målskytte i fokus. Campen utgår från kvartsfinallagen i Champions League och deras nycklar i spelet för att skapa målchanser. Dessutom tränar vi på avslutstekniker som kännetecknar deras främsta målskyttar.

Träningen utgår från de åtta kvartsfinallagen i Champions League. Med individuell färdighetsutveckling i fokus arbetar vi med deras offensiva nycklar i spelet och egenskaper hos deras främsta målskyttar.

* Första mötena i herrarnas Champions League-kvartsfinaler spelas under påsklovet.

Dag 1: Kvartfinallag 1 – 4

På förmiddagen utgår träningen från en målskytt ur varje lag och deras specifika egenskaper som just målskyttar. Vi fokuserar på avslutsträning i olika situationer och med hjälp av olika avslutstekniker.

Efter lunch tränar vi med utgångspunkt i lagens olika spelstilar och offensiva nycklar för att skapa målchanser.

Dag 2: Kvartfinallag 5 – 8

Innan lunch tränar vi med inspiration från återstående 4 lags målskyttar och de egenskaper som kännetecknar deras styrkor som anfallare. Fokus under träningen ligger på avslutsträning i olika situationer och med hjälp av olika avslutstekniker.

Eftermiddagen ägnas åt lagens olika spelstilar och offensiva nycklar för att skapa målchanser.

Dag 3 – Turneringsdag

Sista dagen är en turneringsdag! Dagen kommer även innehålla mer spelinriktade övningar kopplat till olika scenarion, numerärer och i varierade former.

6 – 8 april Solberga BP, Älvsjö

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2007 – 2012.

Startdatum: 2020-04-06

Slutdatum: 2020-04-08

Ort: Älvsjö

Plats: Solberga BP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2007-2012

  • Påsklovscamp med CL-tema
  • Professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål
  • Spelare födda 2007-2012

1695 kr

Alla priser är inklusive moms

Campen är inställd. Vi hänvisar till någon av övriga påsklovscamper som du hittar här

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Om campplanering och syftet med CL-tema

”Campen innehåller över 4 timmar effektiv träningstid per dag, vilket innebär otroliga möjligheter till lärande men det gäller även att pulsera träningsinnehållet för att spelarna ska orka ta till sig all träning. Ambitionen är att skapa rolig, energirik och fartfylld träning där spelarna ständigt utmanas på nya sätt och upplever att de lär sig något nytt. Nyckeln är att kombinera utförandeträning av färdigheter med spelträning i varierade former och i olika progressioner. Genom att göra snabba skiften mellan färdigheter och spel kan vi bygga kontext för spelarna och skapa förståelse för värdet av träningen.

Kopplingen till temat är att vi vill skapa sammanhang och igenkänning hos spelarna. Vi når ett djupare lärande hos barnen när vi har lyckats måla en beskrivande bild, och koppla den träning vi utför till spelet, världslagen och världsspelarna. Dessutom är vi övertygade om att det ger en roligare upplevelse för barnen att träna på en fint eller ett skott som de sett utföras av världsspelarna.”

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen Förälder
Erik Berntsen

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.