CLINIC

Paket – Målvaktsclinic

Södra Ängby 12 och 26 maj. Välkommen på Målvaktsclinic – två tillfällen med målvaktsspel i fokus. Vi kommer träna på målvaktens grundläggande färdigheter samt skott från olika vinklar och avstånd.

Under de två tillfällena kommer vi fokusera på att utveckla målvaktens grundläggande färdigheter och hantering av skott.

12 maj

Vid det första passet kommer målvaktens grundläggande tekniker så som utgångsställning, fall- och greppteknik samt positionering vid avslut att tränas för att ge målvakten en grund att stå på för att kunna hantera mer utmanande delar av målvaktsspelet.

26 maj

Under det andra tillfället kommer vi att fokusera på målvaktens agerande vid skott från olika vinklar och avstånd. Här kommer målvakten få träna på att använda de grundläggande teknikerna i skarpa avlsutslägen för att utveckla sitt agerande utifrån olika situationer som uppstår i spelet.

12 och 26 maj Södra Ängby BP i Bromma

Clinicen pågår kl 12:00 – 14:30

Clinicen är öppen för flickor och pojkar från alla föreningar födda 2005-2010.

Datum 1 2019-05-12
Datum 2 2019-05-26
Ort Bromma
Plats Södra Ängby BP
Tid 12:00 – 14:30
Målgrupp Pojkar och flickor födda 2005-2010
Typ av utbildning Spelarutbildning
Avpubliceringsdatum 2019-05-12
  • Två clinic-tillfällen till paketpris
  • Professionella instruktörer från SvFA
  • Individuell färdighetsutveckling
  • Målvakter födda 2005-2010

649 kr

Alla priser är inklusive moms

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila kristofer@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin  Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin  Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen  Förälder
Erik Berntsen