Höstlov – Action Camp 

Nils Holgersson-hallen i Skurup | 30 – 31 oktober 2023

Välkommen på Action Camp! En energi- och fartfylld träningscamp med fokus på spelet 1v1, både offensivt och defensivt. Träningen är anpassad för att ge spelarna tekniska och taktiska verktyg kopplade till situationer där det handlar om att vinna sin match i matchen. 

Campen leds av Svenska Fotbollsakademin – som arrangerat camper för barn och ungdomar sedan 2006.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2010 – 2015

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

Innehållet kommer att präglas av fokus på individuella färdigheter som är användbara i de mängder av 1v1-situationer som spelarna ställs inför i spelet.

Offensivt kommer vi att fokusera på att utveckla spelarnas passeringsförmåga i form av exemplevis olika finter, riktningsförändringar och taktiska nycklar för att passera sin motståndare. Defensivt kommer vi att träna på tekniska färdigheter kopplat till exempelvis pressteknik, press mot felvänd och screening, dessutom kommer vi att träna på taktiska färdigheter kopplat till att stoppa motståndaren och vinna bollen. 

Vi kommer att träna på olika numerära överlägen och hur man som anfallare kan dra nytta av och skapa dessa. Samt hur man ska hantera dessa situationer som försvarare. 

Träningen sätts in i roliga, fartfyllda och skarpa 1v1-situationer där spelarna får träna på att vinna sin match i matchen.

 

30 – 31 oktober 2023 i Nils Holgersson-hallen i Skurup

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2010-2015.

  • 1v1-tema
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2010 – 2015

1396 kr

Alla priser är inklusive moms

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER