Kickstart Camp

Saltsjöbadens IP | 14 – 16 augusti 2024

Välkommen på Kickstart Camp – en rivstart av träningen efter sommaruppehållet! Under campen fokuserar vi extra mycket på bollbehandling och det första tillslaget. Vi jobbar intensivt med att omsätta dessa viktiga färdigheter i spel, så att du är redo att leverera på planen från första stund.

Campen leds av Svenska Fotbollsakademin – som arrangerat camper för barn och ungdomar sedan 2006.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2011 – 2016

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Campen erbjuder spännande heldagar fyllda med högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning, allt under den professionella ledningen av Svenska Fotbollsakademin.

Vi kommer att ägna oss åt träning av spelarnas bollbehandling och det första tillslaget – dels i form av tekniskt utförande men framförallt genom sätta spelarna i olika situationer i spelet där behandlingen av bollen är det centrala. Träningen kommer att fokusera på spelarnas förmåga att skapa tid och yta för sig själv och sina medspelare. Vi jobbar med att skydda bollen, förlänga bollinnehavet, slå ut sin motståndare och att ta yta med hjälp av det första tillslaget och sitt val av bollbehandling.

Några av momenten vi kommer att träna på är olika typer av mottagningar, medtagningar och intagningar samt spelarnas förmåga att driva, vända och riktningsförändra. Alla moment kommer att omsättas i fartfyllda, intensiva och roliga 1v1, 2v2 och 3v3-situationer samt i numerära över- och underlägen.

14 – 16 augusti 2024 på Saltsjöbadens IP i Stockholm

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2011-2016.

  • Rivstart efter sommaren
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2011 – 2016

1795 kr

Alla priser är inklusive moms

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER