Sommarlov

EURO CAMP

Rönninge, Berga IP | 21 – 23 juni 2021

Euro Camp – Svenska laget | Sommarlovscamp där du får träna på tekniska och taktiska skills som kännetecknar spelarna i det svenska landslaget. Heldagar med rolig och lärorik träning under ledning av tränare från Svenska Fotbollsakademin

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning.

Campens innehåll planeras utifrån konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

Träningen under campen utgår från färdigheter och moment som är signifikanta för spelarna i det svenska landslaget. Under campen kommer vi lära oss allt om spelarna och träna på styrkor som kännetecknar laget. De olika momenten vi tränar på kommer att brytas ner och tränas progressivt – från att utföra momenten tekniskt till att sättas in i skarpa spelsituationer.

Sista dagen avslutas med en turnering.

21 – 23 juni på Berga IP i Rönninge

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2008 – 2013.

Startdatum: 2021-06-21

Slutdatum: 2021-06-23

Ort: Rönninge

Plats: Berga IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2008 – 2013

  • Sommarcamp med EM-tema
  • Heldagar med träning 
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2008 – 2013

1695 kr

Alla priser är inklusive moms

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Ali Amini om camperna med EM-tema

Ali Amini om camperna med EM-tema

Utbildningsansvarig

”Genom att sätta en tydlig EM-prägel på träningen i sommar vill vi dels förstärka barnens campupplevelse och även bidra till en oförglömlig EM-sommar. Om vi kan skapa rolig, energirik och fartfylld träning i sommar och dessutom boosta barnens fotbollsintresse ytterligare – då har vi verkligen lyckats!

Rent fotbollsmässigt kan vi dessutom nå ett djupare lärande hos barnen när vi skapar sammanhang och igenkänning hos spelarna. Det gör vi genom att måla beskrivande bilder, och koppla den träning vi utför till spelet, EM-lagen och spelarna.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?