CLINIC MOT BARNCANCER

Ösmo IP, Nynäshamn | 24 oktober

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. I höst kraftsamlar vi i kampen mot barncancer – hjälp till att hålla cancer borta från barn du med! Tack.

Välkommen på två timmars fotbollsträning med Svenska Fotbollsakademin i kampen mot barncancer. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till Barncancerfonden

Träningen planeras utifrån konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

Vid detta träningstillfälle kommer vi träna på att utmana och vinna sin match i matchen utifrån olika situationer och lägen i spelet. Exempelvis kommer vi träna på att värdera vilken utmana-stil som kan användas kopplat till yta och hastighet.

Dessutom kommer spelarna få träna på att skapa numerära överlägen i spelet för att passera sin motståndare.

Träningsinnehållet är anpassat för att vara givande, roligt och lärorikt för alla spelare – oavsett förkunskaper.

 

Söndag 24 oktober på Ösmo IP i Nynäshamn

10:00 – 12:00

Spelare födda 2008 – 2013

Datum: 2021-10-24

Ort: Nynäshamn

Plats: Ösmo IP 

Tid: 10:00 – 12:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2008 – 2013

  • Till förmån för Barncancerfonden
  • Vi tränar på att utmana
  • Rolig och fartfylld träning
  • Tränare från SvFA

149 kr

Hela beloppet går oavkortat till Barncancerfonden

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Vilka är Svenska fotbollsakademin?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER

Fotbollsglädje och lärande – för alla

För vem?

Spelare

Camper varje skollov – heldagar med rolig och lärorik fotbollsträning

Läs mer

Lag

Anlita en professionell tränare till laget eller anordna ett träningsläger

Läs mer

Föreningar

Campsamarbeten, tränare till lagen, tränarutbildningar och mycket mer.

Läs mer