Sportlov – Champions Camp 2024

Nacka IP Fotbollstält | 28 – 29 februari 2024

Välkomna på sportlovscamp med Champions League-tema! En camp fylld av skott och målskytte – inspirerad av topplagens anfallsspel och deras främsta målskyttar. Träningen kommer fokusera på tekniska och taktiska skills kopplat till att skapa och förvalta målchanser.

Lagen i fokus för denna camp: Real Sociedad, Napoli, Porto, PSV, Atlético Madrid, Dortmund, Manchester City, Barcelona

OBS! Campen i Nacka är kl 11:00 – 16:00 alla dagar

Campen leds av Svenska Fotbollsakademin – som arrangerat camper för barn och ungdomar sedan 2006.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2010 – 2015

Alla campdagar pågår mellan kl 11:00 – 16:00 

Dagarna innehåller 4 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch.

Campen erbjuder spännande helgdagar fyllda med högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning, allt under den professionella ledningen av Svenska Fotbollsakademin.

Temat för campen tar inspiration från Champions Leagues åttondelsfinaler som spelas i anslutning till sportlovet. Campen kommer därför att präglas av favoritlagens anfallsspel och deras främsta målskyttar. Dels i form av tekniskt utförande och tillslagsträning men även taktiskt målskytte i olika spelsituationer, vinklar, avstånd och spelformer.

På förmiddagarna kommer vi att utgå från en utvald världsspelare i respektive lag och träna på skills som kännetecknar deras styrkor som målskyttar. Exempelvis kommer vi att träna på olika skottekniker som exempelvis snärtskott, volley och stötskott.

Eftermiddagarna präglas av de utvalda världslagens anfallsspel och vi tränar på att komma till avslut utifrån bland annat olika numerära överlägen, kontringar och 1v1-situationer.

De utvalda Champions League-lagen:

Real Sociedad
Napoli
Porto
PSV
Atlético Madrid
Dortmund
Manchester City
Barcelona

 

28 – 29 februari 2024 i fotbollstältet på Nacka IP

Campen pågår 11:00 – 16:00. 

Lunch ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2010-2015.

  • Champions League-tema
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2010 – 2015

1295 kr

Alla priser är inklusive moms

Anmälan stängd. Vi hänvisar till campen 26 – 27 februari i Nacka IP Fotbollstält 

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER