Skills & Play Clinic 

Kunskapsporten Arena, Malmö | 17 december kl 17:00 – 19:00

Välkommen på Skills & Play Clinic! Två timmar intensiv, lärorik och rolig fotbollsträning under ledning av professionella tränare från Svenska Fotbollsakademin. Fokus för denna clinic är målskytte där vi tränar på tekniska och taktiska skills kopplat till att skapa och förvalta målchanser.

Clinicen innehåller två timmar fotbollsträning som planeras utifrån Svenska Fotbollsakademins koncept Skills & Play. Träningen leds av skickliga och varma tränare från SvFA.

Fokus på målskytte!

Träningen kommer att innefatta moment där spelarna får träna på att skapa målchanser utifrån olika situationer som uppstår i spelet. Bland annat kommer vi att fokusera på numerära överlägen i genombrottsfasen och att identifiera attraktiva avslutsytor nära målet. Dessutom tränar vi på att välja skotteknik utifrån avslutsläget – kopplat till bland annat avstånd, vinkel och yta.

Momenten som tränas under clinicen är axplock ur konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare.

 

Söndag 17 december 2023 i Kunskapsporten Arena i Malmö

17:00 – 19:00

För flickor och pojkar från alla klubbar födda 2010-2015.

  • Målskytte
  • Två timmar intensiv träning
  • Spelare födda 2010 – 2015

249 kr

Alla priser är inklusive moms

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER