Kristi Himmelsfärd

Skott-Camp

Ludvika | 13 – 14 maj 2021

Välkomna på en camp fylld av skott- och tillslagsträning! Spelarna får träna på att utföra olika typer av skott- och avslutstekniker som sedan sätts in i skarpa spelformer – alltid med spelarnas skott i fokus.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning.

Campens innehåll planeras utifrån konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

Dag 1: Skott – Tillslag

Den första dagen kommer spelarna instrueras i tekniska moment kopplat till olika typer av skott. Vi tränar bland annat på snärtskott, stötskott, volleyskott, distansskott och cykelspark.

Dag 2: Skott – Målskytte

Dag 2 sätter vi in de olika skotteknikerna vi jobbat med dag 1 i skarpa avslutssituationer. Vi kommer träna på avslut ur olika vinklar och avstånd, att komma i läge för målskytte, taktik runt skottet samt hur man som spelare skapar överläge mot målvakten (förflyttning, olika antal tillslag, avslut i olika delar av målet etc).

Dag 3: Skott i spelet

Sista dagen är mer spelinriktad än de tidigare dagarna. Vi skapar olika typer av skott-spel där spelarna får använda moment och avslutstekniker vi tränat på under campen i skarpt spel.

13 – 14 maj på Hillängens IP, ABB-Arena i Ludvika

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2006 – 2013.

Startdatum: 2021-05-13

Slutdatum: 2021-05-14

Ort: Ludvika

Plats: Hillängens IP, ABB-Arena

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2006 – 2013

  • Torsdag – fredag Kristi Himmelsfärd
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2006 – 2013

1295 kr

Alla priser är inklusive moms

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

Relaterade aktiviteter