Action Camp 2023

Hotel Levante, Rhodos | 29 okt – 5 nov 2023

I samarbete med Apollo Sports erbjuder vi denna camp i solsäkra omgivningar med fantastiska träningsförutsättningar. Kombinera semesterveckan med SvFA-träning för barnen – varje dag. Dessutom finns dagliga aktiviteter och träningspass på anläggningarna för föräldrar som vill passa på att komma i form under resan.

Campen är öppen för spelare födda 2011–2014 år och som har en bokning på det aktuella hotellet med föräldrar eller annan medföljande målsman.

Bokning av resa, boende och camp görs direkt via Apollo.

 

Levante på Rhodos

Levante – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Om träningen

Med fokus på spelet 1 v 1 är det en träningsvecka med hög intensitet, mycket glädje och full av energi som väntar spelarna. Träningen utgår från att vinna sin match i matchen, såväl offensivt som defensivt.

Ett utdrag ur träningsinnehållet:

  • Finter för att passera en motståndare som pressar framifrån
  • Riktningsförändringar när försvararen pressar från sidan
  • Vändningar
  • Taktiska verktyg i spelet 1v1
  • Individuell pressteknik
  • Press mot felvänd och screening

Träning mellan 09.00-11.00 varje dag samt några eftermiddagspass.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö.

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

 

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER