Sommarlov

EURO CAMP

Djursholms IP | 28 juni – 1 juli 2021

Euro Camp – Favoritnationerna

Välkommen till en sommarcamp där du får träna på skills och styrkor i spelet som kännetecknar Europas allra bästa lag. Heldagar med rolig och lärorik träning under ledning av tränare från Svenska Fotbollsakademin

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning.

Campens innehåll planeras utifrån konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste barn- och ungdomstränare.

I sommar spelas EM för herrar. Denna camp utgår från de mest framstående lagen i gruppspelet, som vid tiden för campen precis har avslutats. Träningen kommer att präglas av de delar i spelet som gör just dessa lag till mästerskapets favoritnationer. Innehållet i träningen kommer även att influeras av fotbollskulturen som kännetecknar de olika nationerna. Vi kommer dessutom att träna på färdigheter och moment som är signifikanta för spelare från de olika lagen. De olika momenten vi tränar på kommer att brytas ner och tränas progressivt – från att utföra momenten tekniskt till att sättas in i skarpa spelsituationer.

Sista dagen avslutas med en turnering.

28 juni  – 1 juli på Djursholms IP

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2008 – 2013.

Startdatum: 2021-06-28

Slutdatum: 2021-07-01

Ort: Djursholm

Plats: Djursholms IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2008 – 2013

  • Sommarcamp med EM-tema
  • Heldagar med träning 
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2008 – 2013

2095 kr

Alla priser är inklusive moms

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila mathias@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Ali Amini om camperna med EM-tema

Ali Amini om camperna med EM-tema

Utbildningsansvarig

”Genom att sätta en tydlig EM-prägel på träningen i sommar vill vi dels förstärka barnens campupplevelse och även bidra till en oförglömlig EM-sommar. Om vi kan skapa rolig, energirik och fartfylld träning i sommar och dessutom boosta barnens fotbollsintresse ytterligare – då har vi verkligen lyckats!

Rent fotbollsmässigt kan vi dessutom nå ett djupare lärande hos barnen när vi skapar sammanhang och igenkänning hos spelarna. Det gör vi genom att måla beskrivande bilder, och koppla den träning vi utför till spelet, EM-lagen och spelarna.”

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?