höstlov

Speed Camp

Djursholms IP 26 – 28 oktober

Välkomna på höstlovscamp med temat fotbollssnabbhet! Heldagar fyllda av högintensiv träning med mycket glädje, energi och kamp.

Träningen under denna Speed Camp är anpassad för att utveckla spelarnas fotbollsspecifika snabbhet. Med bollen och spelet ständigt närvarande fokuserar vi träningen på spelarnas snabbhet i aktioner och beslut.

Utifrån begreppet Fotbollssnabbhet delas dagarna in i följande teman/färdigheter – där vi bryter ner och tränar på snabbhet kopplat till respektive färdighet:

Dag 1:  Bollbehandling

Vi tränar på individuell bollbehandling och att utveckla spelarnas förmåga att fatta snabba beslut kring val av bollbehandling kopplat till olika situationer som uppstår i spelet.

Dag 2: SvFA 360 fintskolning

Dag två tränar vi på att utföra olika finter som vi bryter ner och tränar progressivt från tekniskt utförande till skarpa 1v1-situationer. Dessutom fokuserar vi på att effektivisera hastigheten i de olika rörelserna för att lyckas passera sin motståndare.

Dag 3 – Turneringsdag

Sista dagen är en turneringsdag! Dagen kommer även innehålla mer spelinriktade övningar kopplat till olika scenarion, numerärer och i varierade former.

26 – 28 oktober Djursholms IP i Stockholm.

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2007 – 2012.

Startdatum: 2020-10-26

Slutdatum: 2020-10-28

Ort: Djursholm

Plats: Djursholms IP

Tid: 09:00 – 15:00

Målgrupp: Pojkar och flickor födda 2007-2012

  • Höstlovscamp
  • Professionella tränare
  • Heldagar med fotbollsträning
  • Lunch och mellanmål
  • Spelare födda 2007-2012

1695 kr

Alla priser är inklusive moms

FULLBOKAD!

Enstaka platser kan finnas i vissa grupper. För intresseanmälan maila mathias@svfa.se och uppge barnets namn och födelseår samt vilken camp det gäller

Anpassningar med anledning av covid-19

Campen planeras att genomföras med anpassningar och åtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Anpassningarna kommer att gälla på samtliga camper utifrån rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Läs mer här

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Ali Amini, Utbildningsansvarig

Om fotbollssnabbhet

Fotbollssnabbhet för oss innebär förmågan att minimera och optimera sin responstid från ett relevant uppfattat intryck till utförd rörelseaktion. Denna förmåga bestäms sammantaget av spelarens reaktionstid och rörelsetid.

Mer specifikt kopplat till temat fotbollssnabbhet hoppas jag att spelarna tar med sig att intensitet, det vill säga antal aktioner per tidsenhet, är en förutsättning för att såväl utvecklas som spelare som att hitta glädjen i fotbollen.

Spelarna på campen kan förvänta sig högintensiv träning med mycket glädje, energi och kamp.

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Instruktörerna ser och lyfter alla barn. De är personliga och pedagogiska. Ger tydliga instruktioner och är tuffa när det behövs och kärleksfulla däremellan. Väldigt fina förebilder för både flickor och pojkar.

Helena Sandin Förälder
Helena Sandin

Måste ge all cred till er på SvFA. Min dotter som är 03:a har gått på tre camper hos er för några år sedan och hennes utvecklingskurva efter dessa har varit stadigt uppåt 🙂

Pelle Norrbin Förälder
Pelle Norrbin

Engagerade och kunniga ledare med hög och bra kravbild. Har vid varje tillfälle gett en skjuts i utvecklingen.

Erik Berntsen Förälder
Erik Berntsen