Fotbollshallen i Botkyrka | 28 februari – 1 mars 2022

I mars stundar det avgörande Play Off-kvalet till VM 2022. För det svenska herrlandslaget ligger en plats till mästerskapet i Qatar i december 2022 i potten.

På sportlovet laddar vi upp inför det avgörande kvalet med vår Play Off-camp! Fullmatade träningsdagar med fokus på skills från kvalets allra största stjärnor och styrkor i spelet som kännetecknar det svenska laget och de andra stora favoritnationerna i kval-spelet.

Campen arrangeras av Svenska Fotbollsakademin – med över 15 års erfarenhet av att arrangera camper för barn och ungdomar.

Denna camp är öppen för spelare från alla föreningar födda 2008 – 2013.

Alla campdagar pågår mellan kl 09:00 – 15:00 (personal på plats från kl 08:00 till 16:00).

Dagarna innehåller över 4,5 timmar effektiv fotbollsträning per dag – under ledning av skickliga och varma tränare från SvFA. Träningarna är anpassade för att vara givande, roliga och lärorika för alla spelare – oavsett förkunskaper.

Utöver fotbollsträningen ingår även lunch och mellanmål.

Träningen innehåller heldagar fyllda av högintensiv, glädjefylld och lärorik fotbollsträning under ledning av Svenska Fotbollsakademin.

Under campen tränar vi på skills (färdigheter) som är signifikanta för några av de allra mest spännande spelarna i det svenska laget och de andra stora favoritnationerna i kvalet. Dessutom kommer vi träna på styrkor i spelet som kännetecknar de allra bästa lagen.

Skills – inspirerat av de största stjärnorna i Sverige, Portugal, Polen och Italien

Träningen att präglas av färdigheter/skills som kännetecknar några av de största stjärnorna i kvalet. Exempelvis kommer vi träna på att utmana sin försvarare som Insigne i Italien, avslutsteknik signerat Lewandowski och på att riktningsförändra som Kulusevski.

De bästa lagens styrkor i spelet

Deusstom kommer vi att träna på styrkor i spelet som som kännetecknar de allra bästa lagen. Exempelvis tränar vi på det svenska omställningsspelet, Italiens förmåga att komma till avslut och Portugals individuella skicklighet 1 mot 1.

28 februari – 1 mars 2022 i Fotbollshallen i Botkyrka

Campen pågår 09:00 – 15:00. Personal finns på plats kl 08:00 – 16:00

Lunch och mellanmål ingår under campen

Campen är öppen för flickor och pojkar från alla klubbar födda 2008 – 2013.

Vad händer om campen ställs in pga restriktioner?

Vi följer rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten samt relevanta idrottsförbunds riktlinjer. Om campen inte kan genomföras pga rekommendationer och restriktioner för rådande smittspridning erbjuds självklart full återbetalning.

  • Vägen till VM i fokus
  • Heldagar med träning
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Spelare födda 2008 – 2013

 

Boka nu – betala 28 februari. (Gäller alla köp med faktura)

1395 kr

Alla priser är inklusive moms

Genom att koppla ihop träningen med det aktuella Play Off-slutspelet vill vi dels förstärka lärandet och upplevelsen på campen och även boosta barnens fotbollsintresse ytterligare. Vi skapar sammanhang och målbilder för spelarna genom att träna på sådant som de sedan kommer att se på TV. Det hoppas och tror vi ger effekt i form av ett djupare lärande och kanske viktigast av allt  – genuin och livslång fotbollsglädje. 

Ali Amini

Utbildningsansvarig

Fotbollsglädje och lärande - för alla!

Vi älskar fotboll! Våra träningar präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

Tränarna som leder träningen

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

VAD SÄGER SPELARNA PÅ CAMP?

SvFA I KORTHET

Svenska Fotbollsakademin bildades 2006 och är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för alla barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Glädje, upplevelser och kunskaper

Vår pedagogik bygger på upplevelser, glädje och kunskap. Vi är övertygade om att utveckling bäst sker i miljöer där rätt balans mellan krav och stöd finns. Vi vill ge barnen nya kunskaper och ny inspiration att ta med sig i sin egen fotbollsresa och i sin vardagliga träningsmiljö. 

VÅRT KONCEPT

SKILLS & PLAY

Skills & Play är vårt koncept för spelarutbildning som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

Färdigheter för och i spelet

Konceptet utgår från färdigheter som kan tränas i allt från tekniskt utförande till spel.

TRÄNINGSINNEHÅLL / FÄRDIGHETER